Assortiment

 

Bij SPEEL! Bleiswijk vind je het grootste assortiment spellen van Nederland. We hebben zowel spellen voor de allerkleinsten, voor de gelegenheidsspeler als voor de echte fanatiekelingen. Ook hebben we (houten) speelgoed, puzzels, kraamcadeaus en luxe knutselpakketten. Ons assortiment bestaat uit de leukste merken speelgoed en spellen, die je niet in alle winkels zult tegenkomen. Online bij Spelspul vind je al onze spellen.

Hulp nodig? Onze specialisten in de winkel adviseren je graag!

Spellen voor kleine kinderen

Kleine kinderen zijn vooral bezig met leren. Een spel spelen is een leuke manier om te leren en samen een spel doen versterkt de band met het kind. Zo is Berenhonger (van uitgeverij Haba) een spel waarbij kinderen hun motoriek trainen en leren ze bij het spel Boomgaardje verschillende kleuren te herkennen. Voor iets oudere kinderen zijn de puzzelspellen van SmartGames een leuke uitdaging. Of maak alvast kennis met Carcassonne door Carcassonne Junior te spelen, beide in ons assortiment.

Spellen voor families

Als de spelers eenmaal 10 jaar zijn, gaat er een hele nieuwe wereld aan bordspellen open. Daarbij hebben we onder meer de klassiekers zoals Catan, Ticket to Ride en Sushi Go. Of speel samen tegen het spel, met de coöperatieve spellen Pandemie, Het Verlaten station en Het Verboden Eiland. Of bluf je naar de winst tijdens een potje Perudo! De mogelijkheden zijn eindeloos met de demospellen die in onze spellenkast staan. Voor een selectie en meer informatie over de spellen die we hebben, bekijk eens onze spellenkast.

Spellen voor fanatiekelingen

Waar de meeste spellen voor kinderen en families niet al te lang duren, zijn er ook spellen die meer tijd vragen. Veel van deze spellen liggen niet standaard in de winkel om te spelen, maar hebben onze medewerkers in hun privécollectie. Dus altijd al een keer Scythe, Terraforming Mars of Kwakzalvers van Kakelenburg willen spelen? Laat het één van onze medewerkers weten, zodat we het mogelijk kunnen maken.

Speelgoed en Puzzels

In de voorste hoek van onze winkel staan de houten treinspullen van het merk Hapé. In de serre vind je de kugelbahn van Haba (ook voor in bad!), kleurrijke muziekinstrumenten, bouwstenen van Kapla en prachtige houten havens en schepen van New Classic Toys. Ook groter speelgoed zoals het keukentje, winkeltje, poppenhuis, brandweergarage en -niet te missen- de ijscokraam.

Puzzels zijn er voor alle leeftijden. Knoppenpuzzels van Djeco en Janod voor de allerjongsten tot aan Gibson puzzels van 2000 stukjes. Help je ook mee met de puzzel van 1000 stukjes, die we in de winkel met elkaar aan het maken zijn?

Knutselpakketten en Kraamcadeaus

Met onze creatieve knutselspullen heb je uren knutselplezier. Maak kettingen, leer tekenen met de Stap voor stap tekensets, vouw ijsjes van origami of ontwerp de prachtigste jurken in je schetsboek.

Er is ook een tafel ingericht met kraamcadeaus en andere leuke dingen voor wie in blijde verwachting is. Zo hebben wij biologische verzorging voor mama en baby, knuffels, fotokaarten en mobielen voor boven het ledikant.

Ben je binnenkort jarig?

Bij ons kun je ook volledig verzorgd je verjaardag vieren. Speel een hele middag spellen of laat een heus toernooi organiseren. We zorgen ook voor een heerlijk stuk taart! Informeer bij één van onze medewerkers naar de mogelijkheden.

Scroll naar boven