Verjaardag vieren?

Wil jij je verjaardag (of een andere feestelijke gebeurtenis) eens op een andere manier vieren? Vind je het saai om voor de zoveelste keer te gaan bowlen, zwemmen of wil je geen rommel thuis? Maar lijkt het je fantastisch om spelletjes te doen op jouw verjaardag? Laat ons dan jouw verjaardagsfeestje organiseren! We hebben tal van verschillende spellen waar je uit kunt kiezen.

Neem bijvoorbeeld het spel Weerwolven, erg spannend en ideaal voor met een grote groep. Of houd je meer van spellen waarbij een goed reactievermogen van belang is? Speel dan Happy Salmon of Halli Galli. Of wil je liever een Bleiswijkse Safari doen? Je speelt dan met elkaar Reuze Jenga, Sjoelen en Reuze Mikado. Natuurlijk hebben we veel meer spellen, dus neem eens een kijkje in ons assortiment of op onze ‘menukaart‘.

Ook kun je ervoor kiezen om een toernooi door ons te laten organiseren. Dit kan in elk geval met de spellen Saboteur (8+) of Little Devils (8+). Wil je wel graag een toernooitje spelen, maar heb je een ander spel in gedachten? Neem contact met ons op en we bekijken de mogelijkheden!

Je kunt je verjaardag bij ons vieren vanaf 5 personen (of bij een toernooi vanaf 8 personen). De kosten per persoon bedragen € 7,50 inclusief limonade en een stuk taart (smaak in overleg). Bij een toernooi, zorgen we natuurlijk voor een prijsje voor de winnaar!

Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden via e-mail: info@speelbleiswijk.nl of vul ons contactformulier in.

 

Scroll naar boven