Wil jij je verjaardag eens op een andere manier vieren? Vind je het saai om voor de zoveelste keer te gaan bowlen, zwemmen of wil je geen rommel thuis? Maar lijkt het je fantastisch om spelletjes te doen op jouw verjaardag? Laat ons dan jouw verjaardag organiseren!

Wij hebben veel verschillende spellen, zodat er voor elke groep wat bij zit. Bijvoorbeeld het spel Weerwolven, erg spannend en ideaal voor met een grote groep. Of houden jullie meer van spellen waarbij een goed reactievermogen van belang is? Speel dan Happy Salmon of Halli Galli. Of wil je liever een Bleiswijkse Safari doen? Je speelt dan met elkaar Reuze Jenga, Sjoelen en Reuze Mikado. Natuurlijk hebben we veel meer spellen, dus neem zeker een kijkje in ons uitgebreide assortiment.

Ook kun je ervoor kiezen om een toernooi door ons te laten organiseren. Dit kan in elk geval met de spellen Saboteur (8+), Little Devils (8+) of Rattus (10+). Wil je wel graag een toernooi, maar heb je een ander spel in gedachten? Neem dan contact met ons op en dan bekijken we de mogelijkheden.

Je kunt je verjaardag al bij ons vieren vanaf 5 personen (bij een toernooi 8) en de kosten per deelnemer bedragen € 7,50. Dat is inclusief:

  • Limonade
  • Een stuk taart (smaak in overleg)
  • Een prijsje voor de eerste plaats (bij een toernooi)

Informeer voor meer informatie vrijblijvend naar de mogelijkheden via onze e-mail: info@speelbleiswijk.nl