Geniet in onze kindvriendelijke koffiecorner van een heerlijke kop koffie of thee. Voor de lekkere trek hebben we overheerlijke taart van Koekela en voor de kleintjes gezonde snacks, zoals fruitrolletjes, rozijnen en knijpfruit. Onder lunchtijd is er ook van alles te krijgen in onze koffiecorner. We hebben warme croissants, scones en tosti’s. Liever een boterham met appelstroop of pindakaas? We verwelkomen jullie graag in de koffiecorner in onze winkel in Bleiswijk!

Daarnaast is er voor kinderen allerlei leuk vermaak in onze koffiecorner. Ze kunnen spelen met de grote trein en met de treinbaan die daar overheen loopt. Ook kunnen ze ijsjes verkopen in onze ijscokraam of gaan wandelen met Pepe. Voor de creatieve kinderen hebben we kleurplaten, zodat zij zich op dat vlak helemaal kunnen uitleven!

Voor de spellenliefhebber hebben we in onze grote kast meer dan 100 verschillende spellen. We hebben spellen die al voor kinderen vanaf 2 jaar geschikt zijn, maar ook oudere kinderen, tieners en volwassenen kunnen bij ons terecht. Liever een snel spel tussendoor of een moeilijkere titel? Voor beide ben je bij ons aan het juiste adres! Neem ook eens een kijkje op onze menukaart, waar we een selectie tonen uit de spellen die je bij ons kunt spelen. Nog niet zo bekend met deze spellen? Geen probleem, onze medewerkers adviseren graag en leggen de spellen met alle liefde uit!

Inspiratie gekregen? Bekijk ook eens de mogelijkheden om met een groepje je verjaardag bij ons te vieren!