Bij SPEEL! Bleiswijk vindt u het grootste assortiment spellen van Nederland. We hebben zowel spellen voor de allerkleinsten, voor de gelegenheidsspeler als voor de echte fanatiekelingen. Ook hebben we (houten) speelgoed, puzzels, kraamcadeaus en luxe knutselpakketten. Het assortiment is samengesteld uit de leukste merken van speelgoed en spellen, welke je niet in alle winkels zult tegenkomen. Ons assortiment speelgoed is ook online te vinden op Speelspul en voor spellen kunt u Spelspul bezoeken. Hulp nodig? Onze specialisten helpen u natuurlijk graag.

Spellen voor kleine kinderen

Kleine kinderen zijn vooral bezig met leren. Een spel spelen is een leuke manier om te leren en samen een spel doen versterkt de band met het kind. Zo is Berenhonger (van uitgeverij Haba) een spel waarbij kinderen hun motoriek trainen en leren ze bij het spel Boomgaardje verschillende kleuren te herkennen. Voor iets oudere kinderen zijn de puzzelspellen van SmartGames een leuke uitdaging. Of leer alvast een beetje Carcassonne kennen door Carcassonne Junior te spelen.

Spellen voor families

Als de spelers eenmaal 10 jaar zijn, gaat er een hele nieuwe wereld aan bordspellen open. Daarbij hebben we uiteraard klassiekers zoals CatanTicket to Ride en Sushi Go, maar ook nog veel meer. Speel bijvoorbeeld samen tegen het spel met de coöperatieve spellen Het Verlaten station en Het Verboden Eiland. Of bluf je naar de winst tijdens een potje Perudo, de mogelijkheden zijn eindeloos met de demospellen die in onze spellenkast staan. Voor een selectie en meer informatie over de spellen die we hebben, bekijk eens onze spellenkast.

Spellen voor fanatiekelingen

Waar de meeste spellen voor kinderen en families niet al te lang duren, zijn er ook spellen die iets meer tijd vragen. Veel van deze spellen liggen niet standaard in de winkel om te spelen, maar hebben onze medewerkers in hun privécollectie. Dus altijd al een keer ScytheTerraforming Mars of Aeons End willen spelen? Laat het onze medewerkers weten, zodat we het mogelijk kunnen maken.

Speelgoed en Puzzels

In de voorste hoek van onze winkel staan de houten treinspullen van het merk Hapé. In de serre vind je de kugelbahn van Haba (ook voor in bad!), kleurrijke muziekinstrumenten, bouwstenen van Kapla en prachtige houten havens en schepen van New Classic Toys. Ook groter speelgoed zoals het keukentje, winkeltje, poppenhuis, brandweergarage en -niet te missen- de ijscokraam.

Puzzels zijn er voor alle leeftijden. Knoppenpuzzels van Djeco en Janod voor de allerjongsten tot aan Gibson puzzels van 2000 stukjes. Help je ook mee met de puzzel van 1000 stukjes, die we in de winkel met elkaar aan het maken zijn?

Knutselpakketten en Kraamcadeaus

Met onze creatieve knutselspullen heb je uren knutselplezier. Maak kettingen, leer tekenen met de Stap voor stap tekensets, vouw ijsjes van origami of ontwerp de prachtigste jurken in je schetsboek.

Er is ook een tafel ingericht met kraamcadeaus en leuke dingen voor degene in blijde verwachting. Zo hebben wij biologische verzorging voor mama en baby, knuffels, fotokaarten en mobielen voor boven het ledikant.

Een jarige?

Bij ons kun je ook volledig verzorgd je verjaardagsfeestje vieren. Onder het genot van limonade, een stuk taart en natuurlijk een gezellige middag spellen spelen! Ook het organiseren van een heus toernooi regelen we graag.